Verosol

Wilt u eens wat anders dan uw buren laat u uw dan eens door ons als uw specialist voorlichten over onze Verosol Plissés en Rolgordijnen.

Deze Verosol Plissés en Rolgordijnen worden speciaal voor u op maat gefabriceerd. Ze zijn leverbaar met en zonder gemetalliseerde achterzijde en leverbaar in verschillende kleuren.

Plisségordijnen van Verosol

Net als bij het overige assortiment van Verosol is er ook bij de plisségordijnen een aluminiumlaagje op het materiaal aangebracht. Dit gemetaliseerde gedeelte op het doek zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft. In de winter heeft dit laagje een vice versa werking en behoudt de warmte in de ruimte. Het eindresultaat hiervan is dat de gordijnen een energiebesparende werking hebben. Hieronder vindt u ons aanbod plisségordijnen terug:

  • Standaard plisségordijnen
  • Twin plisségordijnen
  • Vario plisségordijnen
  • Serre plisségordijnen
  • Specials plisségordijnen
 Twin plissé  Vario plissé  Specials plissé

Rolgorijnen van Verosol

Met rolgordijnen van Verosol kunt u niet alleen ongewenst licht buiten houden en een aangename temperatuur creëren. U behoudt ook het zicht met de buitenwereld. Bij Verosol kunt u namelijk de exacte materiaalsoort uitkiezen waarvan uw rolgordijnen worden gemaakt. U heeft de keuze uit ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, verduisterend, SilverScreen en EnviroScreen 802.

Paneelgordijnen van Verosol

Paneelgordijnen van Verosol hebben naast het gemak en het mooie design nog een groot pluspunt. U heeft namelijk de keuze uit veel verschillende materialen. Het bijzondere van deze stoffen is dat elk soort textiel een andere hoeveelheid warmte en licht doorlaat. Dit komt door de flinterdunne metaallaag, die op de achterzijde van de stof aangebracht is. Hierdoor bent u in staat een textielsoort te kiezen die het beste bij uw woning of werkruimte past. 

Meer weten over Verosol en de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Naar mobiele navigatie