Velux Rolluiken

VELUX Rolluiken, voor een ideaal binnenhuis klimaat het gehele jaar door.

VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een rolluik is eenvoudig te bedienen (rolluiken zijn zowel handmatig als op afstand bediend verkrijgbaar) en te monteren. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Rolluiken van Velux

VELUX biedt u rolluiken met verschillende bedieningsmogelijkheden.; zo kunt u kiezen tussen elektrisch, bediening op zonne-energie of handmatig.

Wilt u het wooncomfort extra verhogen of is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd? Dan adviseren wij u te kiezen voor de INTEGRA® rolluiken die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening. Hieronder ziet u de verschillende opties:

VELUX rolluiken op zonne-energie worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening - op zonne-energie ( type SSL)

Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Beschikt u over een INTEGRA® dakraam met aandrijving op zonne-energie? Dan kunt u eveneens gebruikmaken van de bij het dakraam geleverde intelligente VELUX INTEGRA® bedieningstablet met touchscreen. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is voldoende krachtig om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig opgeladen is. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen. 

VELUX elektrische rolluiken op afstand bediend - op netstroom (SML)

Een op afstand te bedienen rolluik op netstroom bedient u met de bedieningstablet van uw VELUX INTEGRA® dakraam.

Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam. Met één veeg van uw vinger kunt u de rolluik openen, sluiten en op iedere positie stoppen. 

Wat als ik een handbediend dakraam in plaats van een INTEGRA® dakraam heb?

Geen probleem! VELUX levert ook opbouwsets waarmee u van uw handbediende VELUX dakraam een INTEGRA® dakraam kunt maken. Bedieningssysteem KUX 100 bijvoorbeeld is geschikt om één elektrisch VELUX product aan te sturen.

Het VELUX tuimelluik - handbediend (type SHL)

Het VELUX tuimelluik bedient u door het dakraam volledig rond de as te roteren en weer te sluiten.

VELUX tuimelluik - Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180°. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten. Het rolluik sluit dan automatisch mee. Let op: Bij regen of sneeuw kunnen er resten binnenvallen doordat het dakraam volledig geopend dient te worden om het tuimelluik te bedienen. 

Naar mobiele navigatie