Stobag Bavona

Fraai vormgegeven terraspaviljoen met modulair daksysteem en uitbreidingsmogelijkheden voor nog meer comfort

De nieuwe BAVONA outdoor living paviljoens bieden u van lente tot herfst levensruimtes dicht bij de natuur op het terras of in de tuin. Kom tot rust in de buitenlucht, ervaar het comfort van een betrouwbare bescherming tegen zon, wind en regen en geniet van het spel van licht en schaduw. Het design van de BAVONA pergolaserie maakt indruk door zijn kubusvorm en de geraffineerd geïntegreerde techniek. Elke BAVONA pergola wordt op maat gemaakt, kan qua kleur op uw behoeften worden afgestemd kan worden uitgebreid met diverse opties. Daarnaast zijn de volgende twee daksystemen verkrijgbaar:

  • als bioklimatologische overkapping zorgt de BAVONA TP6500 hardtop met variabel kantelbare aluminium lamellen voor een perfecte bescherming tegen zon en regen. De natuurlijke luchtcirculatie door de lamellen werkt als een milieuvriendelijke airconditioning.
  • De uitvoering BAVONA TP6100 softtop met geïntegreerde vouwzonwering heeft een mediterrane flair. Het weerbestendige polyesterweefsel (brandwerendheidsklasse B1) biedt eveneens een optimale bescherming tegen hitte, UV-stralen en regen. De vouwzonwering kan gemakkelijk met één druk op de knop in de gewenste positie worden gebracht en biedt een vrij zicht naar boven.

Door talrijke montagevarianten en verschillende comfortopties als led-verlichting, schuifbeglazing of een aluminium systeemvloer zij n de toepassingen vrij wel onbeperkt.

Contact opnemen

Naar mobiele navigatie