Screens

Een stijlvolle manier van het beschermen tegen zon, regen en wind wat ook voor een stukje privacy zorgt. Wij leveren de screens standaard met serge glasvezeldoek dat voor 85% zonreflecterend is.

Screens zorgen ervoor dat zowel de warme lucht als koude lucht wordt geisoleerd. Het strakke uiterlijk en de kleurstelling geven uw woning of bedrijfspand extra uitstraling.

Screens zijn ruimtebesparend en niet alleen voor hoogbouw. U heeft geen inkijk, maar van binnenuit kunt u wel naar buiten kijken. Zo leveren we bijvoorbeeld de standaard vrijhangende screen, maar ook het type windvast zoals hiernaast is afgebeeld.

Bediening

Er zijn verschillende manieren waarop een screen bediend kan worden, een aantal hiervan worden hieronder weergegeven:

  • Elektrische schakelaar of afstandsbediening
  • Automatisch (zon/wind)
  • Eventueel slingerstang buiten of binnen
  • Band buiten of binnen (niet mogelijk bij windvaste screens)

Kleurenkeuze

Voor screens is er een standaard kleurenkast, namelijk RAL 9001 en aluminium kleur. Daarnaast kunnen wij uw screen in een nader te bepalen RAL kleur laten ontwikkelen. Ook kunnen wij al uw screens in een speciale kleur laten ontwikkelen zoals in Koekange.

Tevens kunnen wij uw terras cq overkapping of uitbouw voorzien van sreens. De klant van de foto's hiernaast heeft er niet alleen voor gekozen om zich te beschermen tegen de zon, maar juist zodat ze meer uit de wind kan zitten.

Zipp-/ritsscreens

Deze screens bevatten een rits, ook wel een rits- of zippscreen genoemd. Het is een veelgebruikte vorm van zonwering die ideaal is op plekken waar veel wind is. Dit kan bijvoorbeeld een dakkapel zijn. 

Contact opnemen

Naar mobiele navigatie