Parasols

Op dit moment leveren wij diverse topmodellen parasol: de Solero Cantate. Elk model parasol is voorzien van een zonnepaneel en LED-verlichting. De Solero-lijn staat voor de nieuwste techniek, design en hoge kwaliteit en bevindt zich in het midden- en topsegment.

Solero Parasol Terrazzo

Een absoluut topmodel uit de Solero-lijn is de Terrazzo Parasol. Met deze parasol, die niet op zonne-energie werkt maar gebruik maakt van een trafo op laagspanning, haalt u het maximum van gebruiksgemak in uw tuin. De parasol heeft een intuitief bedienings-systeem waarmee u de parasol moeiteloos kunt openen, sluiten, kantelen en roteren.

Sfeerlicht of leeslicht

De Terrazzo biedt u echter nog meer. De in deze parasol geïntegreerde verlichting kan in twee standen worden gezet. U zit gezellig buiten te kletsen? Kies dan voor de sfeerstand. In deze stand produceren de lampen een weldadig licht waarbij het goed babbelen is. Leest u liever een goed boek? Ook dat kan.Want met één druk op de knop activeert u de leesstand. De middelste lamp wordt dan feller verlicht en u heeft ruim voldoende licht om bij te lezen. Uniek aan de Terrazzo is bovendien dat de baleinen zélf ook dit sfeervolle licht uitstralen. Een échte blikvanger dus. Maar wel met de nodige allure. BLIJF KOEL! Onder de Terrazzo blijft u altijd koel. Want deze parasol is uitgevoerd met een (wind) ventilatiesysteem.                                                                                                                   

Solero Cantate

U zou het niet meteen verwachten wanneer u hem voor het eerst ziet. Maar deze zware, vierkante jongen (250 x 250 cm.) geeft u nóg meer verlichting! Het gepatenteerde bedieningssysteem zorgt er namelijk voor dat u met het grootste gemak de parasol kunt openen en sluiten. Tevens kunt u de parasol hiermee héél eenvoudig in verschillende schuine standen zetten, zónder kracht te hoeven gebruiken. Het solar systeem geeft u 's avonds een sfeervolle verlichting. In het lampenkapje bevinden zich maar liefst drie LED-lampjes met lange levensduur! 

Goed beschermd

De Solero Cantate is goed beschermd: Zowel de binnen- als de buitenkant van het frame is gepoedercoat in een chique champagnekleur. Alle schroeven en bouten zijn uiteraard van RVS. U hebt de keuze uit vijf verschillende doekkleuren. Het doek is van een zware kwaliteit (300 gram!) Elke draad is afzonderlijk gekleurd vóór het weven! Om nog langer plezier aan de Solero Cantate te beleven, ontvangt u van ons een gratis beschermhoes.

Bepaald niet lichtvoetig!

De solide voet van de Solero Cantate parasol is voorzien van een ingenieus draaimechanisme. Wanneer u het voetpedaal indrukt, kunt u de parasol heel een-voudig 360 graden roteren. Door het pedaal weer los te laten, vergrendelt u de parasol in de gewenste stand.

Kleuren

De Solero parasols zijn standaard leverbaar in de kleuren die u in de afbeelding hiernaast ziet afgebeeld (kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken).

Garantie

In elke verpakking vindt u een duidelijke Nederlandstalige handleiding en garantiebewijs. Uw dealer kan u meer vertellen over de onderhoudsvoorschriften.

 

Naar mobiele navigatie