Artifence glazen schermen

Artifence glazen schermen bieden u een moderne uitstraling van uw tuin en creëert een gevoel van veiligheid. Artifence biedt duurzame kwaliteitsproducten.

Tuin / erf

Door een Artifence glazen scherm in uw tuin te plaatsen, creëert u een thuisgevoel in uw tuin. Het zorgt ervoor dat u uit de wind kunt genieten van de zon en dat het lichtinval niet vermindert. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor een volledig gematteerde versie zodat u uw privacy volledig kunt waarborgen.

 

Zwembad

De Artifence glazen schermen creëeren een smaakvolle uitstraling van uw zwembad. Wanneer er veel wind staat, is het fijn om vanuit het zwembad een plekje te kunnen vinden waar u uit de wind kunt zitten. De glazen schermen maken dit mogelijk. U kunt genieten van de zon en het mooie weer zonder dat u last heeft van wind. Wanneer u deze comfort wilt maar ook wilt kinnen blijven van uw uitzicht, dan kiest u voor transparante glazen schermen. Toepassingen als een deur toevoegen en een LED verlichting systeem benadrukt u de luxe nog eens extra.

Horeca

Om ervoor te zorgen dat u passerende klanten naar uw terras krijgt, denkt u veel na over details als meubilair. Windschermen van Artifence helpen hierbij. Klanten kunnen uit de wind zitten maar toch van de zon genieten. Door gebruik te maken van matglas ervaren uw klanten privacy en daarnaast is het overzicht voor het personeel een stuk duidelijker. Het is mogelijk om uw logo of gewenste tekst op het glas aan te brengen.

Naar mobiele navigatie