Stofey buitenhaarden

RVS buitenhaarden van Stofey

De RVS buitenhaarden van Stofey worden gemaakt bij De Jong hot water tanks in Gorredijk (Friesland). De rvs vaten die De Jong produceert dienen als basis en deze worden handmatig omgebouwd tot de rvs haarden. Dit geeft de garantie voor een product waar ze bij Stofey 100% achter staan. In alles zie je het verschil met goedkope stalen haarden.

RVS buitenhaard L - €550,-

De Stofey buitenhaard model L is een haard voor heerlijke warme avonden. Deze haard is vooral geschikt voor een stadstuin, patio of binnenplaats.

De haard is te verplaatsen door de handvaten aan de zijkant. Die trouwens ook koel blijven tijdens het branden van de haard. Verder heeft de haard een voldoende grote vulopening: makkelijk met bijvullen en deze zorgt voor benodigde ‘trek’, waardoor droog hout voldoende zuurstof krijgt om goed te branden.

RVS buitenhaard XL - €600,-

De Stofey RVS Buitenhaard XL is een haard voor heerlijke warme avonden in de buitenlucht. Ideaal voor zowel een stadstuin als een meer landelijke omgeving. De haard heeft een doorsnede van 500 mm en een rookafvoer op ongeveer 1,80 meter. Voldoende als je veel om de haard gaat zitten. De rook wordt boven je hoofd afgevoerd, waardoor je geen rookoverlast hebt zoals met bijvoorbeeld een vuurkorf.

RVS buitenhaard XL+ - €695,-

Het meest verkochte model. Sfeer, genot en heerlijke warmte. Met deze complete uitvoering heb je een buitenhaard die altijd zorgt voor een heerlijke avond. Of je de buitenhaard nu wilt gebruiken om omheen te zitten of juist om er bij te staan, met dit model kan het. De rookafvoer komt met de RVS verlengpijp op ongeveer 2,75 meter. Zo sta je nooit in de rook.

Heb je een veranda? Plaats de haard ervoor en je zit zelf lekker warm, terwijl de rook hoog afgevoerd kan worden en niet onder het dak blijft hangen. Met de verlengpijp erop gaat de rook ook over de tuin van de buren heen. De haard is daarmee ook ideaal voor stadstuinen.

RVS buitenhaard XL+ Zwart/Antraciet - €835,-

Sfeer, genot en heerlijke warmte. Met deze complete uitvoering heb je een buitenhaard die altijd zorgt voor een heerlijke avond. Of je de buitenhaard nu wilt gebruiken om omheen te zitten of juist om er bij te staan, met dit model kan het. De rookafvoer komt met de RVS verlengpijp op ongeveer 2,75 meter. Zo sta je nooit in de rook.

Contact opnemen

Naar mobiele navigatie